ATTESTER OG MEDLEMSKAB

Den danske folkekirke står for udstedelde af fødsels-og dåbsattester, personattester og vielsesattest. Attester kan bestilles på Borger.dk, og det er nu muligt at få attesten i sin e-Boks.

Man kan evt. også henvende sig til kirkekontoret og få en attest udstedt mod forevisning af billedlegitimation (Pas eller kørekort).

Du bliver medlem af Den danske folkekirke, når du bliver døbt. Er du dødt i en anden kirke, kan du godt melde dig ind i Folkekirken.

Ønsker du at blive meldt ud af Folkekirken, skal du henvende dig til kirkekontoret, og du vil da modtage en bekræftelse med posten/e-boks.

17 hours ago

Julesangaftenen aflyst! Øv!

Jeg har i dag fået et positivt covid-19 testsvar, og for at være på den helt sikre side har vi derfor valgt at aflyse julesangaftenen i morgen aften.

Alt var ellers klart, en ny højskolesangbog med masser af jul, et juletræ, et toptunet kor, masser af hjemmebag og masser af julehygge. Måske, men kun måske, kan vi nå at holde den inden jul, men det må vi lige se.

Var du i kirke i søndags, så skal jeg sige, at man kun regnes for "nær kontakt" ved 15 min samvær inden for ca. 1 meter, så det er kun nogle få i kirken, der kan regnes for nære kontakter. Heldigvis brugte vi både mundbind og engangshandsker ved kirkekaffen.

Glædelig 1. december!

Hilsen Jacob

VELKOMMEN TIL NY PRÆST!

Så blev det endelig officielt. Din og vores nye præst fra d. 1. december bliver Anne Kathrine Clausen. Anne Kathrine kommer fra en stilling som korshærspræst ved Sct. Nikolai Kirke i Holbæk, og måske kender du hende, - hun var nemlig barselsvikar i 3 mdr. for Jacob Støvring tilbage i 2013.

Anne Kathrine bliver indsat af provsten ved en gudstjeneste søndag d. 6. december om eftermiddagen kl. 14.00, og du er meget velkommen til at komme og være med til at tage imod hende. HUSK dog at tilmelde dig på www.halskovkirke.dk/kalender.

Du kan også møde Anne Kathrine ved julesangaftenen på onsdag.

Hold da op! I aften er der kun én måned til juleaften! For det bliver selvfølgelig jul, selvom det jo bliver en jul i Corona'ens tegn, - også i kirken.

Særligt juleaften bliver anderledes i kirken, for vi må slet ikke være så mange, som vi plejer, og i Halskov Kirke har vi derfor valgt at have tre julegudstjenester med færre pladser men også med tilmelding, så ingen går forgæves.

kl. 13.00 Julegudstjeneste for børn (0-99 år)
kl. 14.30 Julegudstjeneste for alle
kl. 16.00 Julegudstjeneste for alle