ATTESTER OG MEDLEMSKAB

Den danske folkekirke står for udstedelde af fødsels-og dåbsattester, personattester og vielsesattest. Attester kan bestilles på Borger.dk, og det er nu muligt at få attesten i sin e-Boks.

Man kan evt. også henvende sig til kirkekontoret og få en attest udstedt mod forevisning af billedlegitimation (Pas eller kørekort).

Du bliver medlem af Den danske folkekirke, når du bliver døbt. Er du dødt i en anden kirke, kan du godt melde dig ind i Folkekirken.

Ønsker du at blive meldt ud af Folkekirken, skal du henvende dig til kirkekontoret, og du vil da modtage en bekræftelse med posten/e-boks.

Minikonfirmanderne er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Odense. Vi plejer at besøge H.C. Andersen Museet, men det åbner snart i nye omgivelser og var derfor lukket. Så i stedet besøgte vi Danmarks Jernbanemuseum, for H.C. Andersen elskede jo at rejse. Derefter var vi på McDonald's og i Domkirken for at se skelletterne af Knud den Hellige og hans bror Benedict og den flotte altertavle, inden turen gik forbi H.C. Andersens hus og videre til biografen, hvor vi sluttede af med at se Peter Kanin 2. Undervejs stødte vi en Happy Wall, som vi selvfølgelig var nødt til at prøve.
Turen var afslutningen på årets minikonformand, så tak for denne gang til børn og voksne. Det har igen i år været nogle utrolig søde mini'er, og det var dejligt, vi kunne nå at slutte forløbet ordentlig af inden sommerferien.

STORT tillykke med konfirmationen til 7A Broskolen. Håber I alle får en god dag. 🇩🇰 ... See MoreSee Less

Onsdag d. 2. juni kl. 10.00 er der igen Sommerkirke.
Vi mødes til en kort andagt i kirken med gode salmer, og derefter hygger vi os med en god bid brød, kaffe og god tid til snak.