ATTESTER OG MEDLEMSKAB

Den danske folkekirke står for udstedelde af fødsels-og dåbsattester, personattester og vielsesattest. Attester kan bestilles på Borger.dk, og det er nu muligt at få attesten i sin e-Boks.

Man kan evt. også henvende sig til kirkekontoret og få en attest udstedt mod forevisning af billedlegitimation (Pas eller kørekort).

Du bliver medlem af Den danske folkekirke, når du bliver døbt. Er du dødt i en anden kirke, kan du godt melde dig ind i Folkekirken.

Ønsker du at blive meldt ud af Folkekirken, skal du henvende dig til kirkekontoret, og du vil da modtage en bekræftelse med posten/e-boks.

I går kunne vi fejre dåb nr. 3000 i Halskov Kirke, da "lille" Johan blev døbt. Hans dåb var udsat til efter corona'en, så nu var han blevet så stor, at han næsten kunne gå op til døbefonten selv.
Udover dåbens gave fik han også den fine legetøjskuffert-blomsterdekoration, en for-broderet dåbsklud, en børnebibel og en fin gave fra menighedsrådet, - for dåben er jo faktisk en fest for hele menigheden!
Sjovt nok var dåb nr. 1000 også d. 12. September, dog i 1976. Måske er det en, du kender...

Fantastisk dejlig kirkekoncert med Wedgewood Duo, der med gode guitartoner spillede både Van Morrison, Sting, Beatles, Clapton, skotsk/irsk folkemusik og Wedgewood egne numre! ... See MoreSee Less

Sorggruppe i Teglværksparken

Går du med en stor sorg i hjertet? Så kan du nu være med i en sorggruppe i Teglværksparken ledet af sognepræst Jacob Støvring fra Halskov Kirke. I sorggruppen kan du fortælle om den sorg, du går med, og samtidig lytte til det, de andre deltagere går med, og begge dele er faktisk lige godt.

Vi begynder på fredag d. 3. september og mødes i alt 6 fredage hver anden uge. Er det noget for dig, eller måske for én du kender, så kontakt Jacob Støvring på 2862 8550 eller js@km.dk.