DØDSFALD

BEMÆRK! CORONAVIRUS

På grund af smittefaren skal bisættelser og begravelser indtil videre holdes med et begrænset antal deltagere. Det betyder, at der kun må være 40 gæster i Halskov Kirke og 20 gæster i kapellet på Korsør Kirkegård.

Dødsfald - begravelse og bisættelse

Et dødsfald indberettes digitalt af en læge.

Anmodning om begravelse/bisættelse skal udfyldes på www.borger.dk. Anmodningen kan også udfyldes hos en bedemand.

Der træffes aftale om tid for bisættelsen eller begravelsen og en samtale med præsten. Bedemanden kan også kontakte præsten eller kirkekontoret.

Den kirkelige handling kan foregå fra Korsør Kirkegårds Kapel, fra Halskov Kirke eller fra Sct. Peders Kapel i Slagelse.
Askespredning over havet

Igennem de seneste år er der flere, der har ønsket, at deres aske skal spredes over havet.

En askespredning over havet kan kun finde sted, hvis afdøde selv skriftligt har tilkendegivet ønsket om askespredning over havet, - eller i særlige tilfælde hvis afdøde på anden vis meget klart og tydeligt har givet udtryk for ønsket, således at der ikke er tvivl om, at det er afdødes ønske.

I dag havde vi besøg af tidligere biskop Erik Norman Svendsen, og det gik over al forventning. Dels havde han en masse dejlige historier "fra Nørrebro til Nørregade", men vigtigst af alt fulgte deltagerne alle retningslinjer og guidelines, og det var dejligt at se, at vi godt kan mødes 50 mennesker i kirken på trods af corona. Og nej der var bestemt ikke halvtomt, folk sidder bare med god og sikker afstand😀 ... See MoreSee Less

I morgen får vi besøg af Erik Normann Svendsen til Hygge & Horisont, og er du én af de heldige, der har tilmeldt dig fået plads, så kan du godt glæde dig.
MEN Hygge & Horisont kan kun lade sig gøre, hvis vi overholder alle retningslinjer i forhold til corona-smitte, for alle skal kunne føle sig sikre, når de kommer i kirken.
Derfor har vi en lidt anden bordopstilling, og det er meget vigtigt, at vi kun sætter os der, hvor stolen og kaffekoppen er placeret (også ægtepar) og ikke rykker rundt på stolene, og at vi så vidt muligt bliver siddende.
Desuden har vi to garderober, og vi åbner også kirkedøren, så vi kan komme ind og ud uden at stå for meget i kø.
Endelig er der absolut ingen selvbetjening, - te, kaffe og vand bliver skænket af kirketjenerne og præsterne med mundbind og handsker, så vi er på den sikre side.
Og når vi så er færdige, siger vi i denne sæson "tak, men nej tak" til en hjælpende hånd med oprydningen, igen for et begrænse smitterisikoen.
Det bliver selvfølgelig lidt anderledes, end det plejer, men det skal nok blive godt og hyggeligt alligevel!

MEN ALTSÅ!
Hold afstand og sprit/vask hænder og bliv hjemme - hvis du har de mindste symptomer eller er testet og ikke har fået svar.

BEMÆRK at vi nu begynder kl. 14.00. Til gengæld er vi færdige senest kl. 16.00

I går aftes blev der afholdt valgforsamling i Halskov Kirke og flg. kandidater blev valgt til det nye menighedsråd, der tiltræder 1. søndag i advent.

Michael Eklund Jensen
Hans Henrik Vester
Per Dræby Nielsen
Karin Rousing Flittner
Birthe Vilhelmsen
Harald Møldrup Jensen
Tove Elmlund
Lone Stoltenberg Poulsen
Dydde Svendsen Hjort

Men da der kun var 9 kandidater, og der skal være 10 i menighedsrådet, bliver der afholdt et opfyldningsvalg tirsdag d. 6. oktober, så menighedsrådet kan blive fuldtalligt.