DØDSFALD

BEMÆRK! CORONAVIRUS

På grund af smittefaren skal bisættelser og begravelser indtil videre holdes med et begrænset antal deltagere.

Dødsfald - begravelse og bisættelse

Et dødsfald indberettes digitalt af en læge.

Anmodning om begravelse/bisættelse skal udfyldes på www.borger.dk. Anmodningen kan også udfyldes hos en bedemand.

Der træffes aftale om tid for bisættelsen eller begravelsen og en samtale med præsten. Bedemanden kan også kontakte præsten eller kirkekontoret.

Den kirkelige handling kan foregå fra Korsør Kirkegårds Kapel, fra Halskov Kirke eller fra Sct. Peders Kapel i Slagelse.
Askespredning over havet

Igennem de seneste år er der flere, der har ønsket, at deres aske skal spredes over havet.

En askespredning over havet kan kun finde sted, hvis afdøde selv skriftligt har tilkendegivet ønsket om askespredning over havet, - eller i særlige tilfælde hvis afdøde på anden vis meget klart og tydeligt har givet udtryk for ønsket, således at der ikke er tvivl om, at det er afdødes ønske.

I går kunne vi fejre dåb nr. 3000 i Halskov Kirke, da "lille" Johan blev døbt. Hans dåb var udsat til efter corona'en, så nu var han blevet så stor, at han næsten kunne gå op til døbefonten selv.
Udover dåbens gave fik han også den fine legetøjskuffert-blomsterdekoration, en for-broderet dåbsklud, en børnebibel og en fin gave fra menighedsrådet, - for dåben er jo faktisk en fest for hele menigheden!
Sjovt nok var dåb nr. 1000 også d. 12. September, dog i 1976. Måske er det en, du kender...

Fantastisk dejlig kirkekoncert med Wedgewood Duo, der med gode guitartoner spillede både Van Morrison, Sting, Beatles, Clapton, skotsk/irsk folkemusik og Wedgewood egne numre! ... See MoreSee Less

Sorggruppe i Teglværksparken

Går du med en stor sorg i hjertet? Så kan du nu være med i en sorggruppe i Teglværksparken ledet af sognepræst Jacob Støvring fra Halskov Kirke. I sorggruppen kan du fortælle om den sorg, du går med, og samtidig lytte til det, de andre deltagere går med, og begge dele er faktisk lige godt.

Vi begynder på fredag d. 3. september og mødes i alt 6 fredage hver anden uge. Er det noget for dig, eller måske for én du kender, så kontakt Jacob Støvring på 2862 8550 eller js@km.dk.