3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

KONFIRMAND

Konfirmation

I Halskov kirke konfirmeres elever fra Broskolens, Storebæltskolen og evt. elever fra andre skoler.

Efter skolereformen i 2014 går konfirmanderne til præst om eftermiddagen, - elever fra Storebæltskolen går dog stadig til præst  om formiddagen. Konfirmanderne begynder til præst i august / september.

Man skal være døbt for at blive konfirmeret, men man skal ikke være døbt for at gå til præst. Som regel bliver 1-3 konfirmander døbt inden konfirmationen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte kirkens præster. Dem finder du her kontakt.
Konfirmationsdatoer
Alle konfirmationer er kl. 10.00.

28/4 Broskolen 7A v/Jacob Støvring
  5/5  Broskolen B v/Jacob Støvring
17/5  Heldagsskolen v/Jacob Støvring

19/4  Broskolen 7A v/ny præst
26/4 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
  8/5  Storebæltsskolen v/Jacob Støvring
21/5  Heldagsskolen v/ny præst

11/4   Broskolen 7A v/ ny præst
18/4  Broskolen 7B v/Jacob Støvring
30/4 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
13/5  Heldagsskolen v/ ny præst

Datoerne offentliggøres i uge 8 i Korsør Posten og på hjemmesiden 2 år forud for konfirmationerne.
Konfirmander fra Broskolen

Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og begynder til præst efter sommerferien, hvor der også er en indskrivnings-gudstjeneste.

Konfirmander fra Heldagsskolen
Når der er konfirmander fra Heldagsskolen eller andre skoletilbud laver vi et lille konfirmandhold.

Konfirmander fra Storebæltskolen
Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og plejer at begynde til præst i begyndelsen af september. Vi mødes på skift i kirken og på skolen, - før jul i ulige uger, efter jul i lige uger.  Konfirmationen er altid på Store bededag.

3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

Så nåede vores nye kordegn Stine Hall Jaller igennem sin første uge på kirkekontoret. Vi tog godt imod hende tirsdag morgen med morgenkaffe og velkomst, og så skulle hun ellers i arbejdstøjet, for du skal lære meget, når du er ny kordegn, fx hvordan du åbner et gammeldags pengeskab, hvem du ringer til, når kirkecomputeren ikke virker, hvad der sker i kirken, hvem der er hvem, og hvem der gør hvad.

Stine er dog hurtig til at lære, og efter den første uge har hun lært mange af de grundliggende ting på kirkekontoret, - men der er dog meget, meget mere at lære, bl.a. om kirkens regnskab og alt det med kirkebog og personregistrering. Det sidste kan Stine desværre først lære på et kursus til foråret, så indtil da, kan du også møde vores kordegnevikar Jette Hellesen på kirkekontoret.

Halskov Kirke er dog ikke ukendt for Stine, for pga. af sin smukke sangstemme begyndte hun nemlig bare 10 år gammel i kirkens kor. Siden er Stine blevet uddannet lærer og har undervist som musiklærer i flere år, men nu var det altså blevet tid til at vende tilbage til Halskov Kirke, hvor du fremover kan møde hende på kirkekontoret og af og til også i kirken om søndagen.

På billedet er Stine (tv) ved at skrive dagsordenen til menighedsrådsmødet på onsdag sammen vores menighedsrådsformand, Birthe Vilhelmsen (th).

I dag havde vi høstgudstjeneste og barnedåb, og bagefter var der en let og lækker høstfrokost med sild, karrystuvning, leverpostej, rødgrød med fløde og kaffe og chokolade, og Marianne og Birgit havde sørget for det hele.
Den ene af søndagens tekster handlede om Noa (ham med arken) og regnbuen, som Gud satte som en pagt om, at han aldrig igen ville udslette alle menneskene. Måske var det derfor, et af de små børn i dåbsfølget netop havde fundet Noa ude i legerummet og sat ham ind under den forreste kirkebænk, så han også kunne være med. Lad de små børn komme til mig, siger Jesus, for de hører altså efter, hvad præsten siger😁
Tak til alle for en dejlig dag!

Halskov Kirke har tilføjet 18 nye billeder.
Halskov Kirke

1 month ago

94 børn og voksne kom til Gud & Hotdog i Halskov kirke i går eftermiddag. Sognepræst Jacob Støvring holdt en fin tale i børnehøjde om Skabelsen og om at passe godt på naturen. Kirkens kor og organist hjalp til med salmer og sange. Bagefter blev der spist masser af hotdogs, hygget og snakket. ... See MoreSee Less