3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

KONFIRMAND

Konfirmation

I Halskov kirke konfirmeres elever fra Broskolens, Storebæltskolen og evt. elever fra andre skoler.

Efter skolereformen i 2014 går konfirmanderne til præst om eftermiddagen, - elever fra Storebæltskolen går dog stadig til præst  om formiddagen. Konfirmanderne begynder til præst i august / september.

Man skal være døbt for at blive konfirmeret, men man skal ikke være døbt for at gå til præst. Som regel bliver 1-3 konfirmander døbt inden konfirmationen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte kirkens præster. Dem finder du her kontakt.
Konfirmationsdatoer
Alle konfirmationer er kl. 10.00.

OBS! Nye datoer pga. Coronavirus

lør  15/8 Broskolen 7A v/Søren Voigt Juhl
søn 16/8 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
søn 23/8 Storebæltskolen v/Jacob Støvring

11/4 Broskolen 7A v/ny præst
18/4 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
30/4 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
13/5 Heldagsskolen v/ny præst

24/4 Broskolen 7A v/Jacob Støvring
1/5 Broskolen 7B v/ny præst
13/5 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
26/5 Heldagsskolen v/ny præst

Datoerne offentliggøres i uge 8 i Korsør Posten og på hjemmesiden 2 år forud for konfirmationerne.
Konfirmander fra Broskolen

Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og begynder til præst efter sommerferien, hvor der også er en indskrivnings-gudstjeneste.

Konfirmander fra Heldagsskolen
Når der er konfirmander fra Heldagsskolen eller andre skoletilbud laver vi et lille konfirmandhold.

Konfirmander fra Storebæltskolen
Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og plejer at begynde til præst i begyndelsen af september. Vi mødes på skift i kirken og på skolen, - før jul i ulige uger, efter jul i lige uger.  Konfirmationen er altid på Store bededag.

3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

I dag havde vi besøg af tidligere biskop Erik Norman Svendsen, og det gik over al forventning. Dels havde han en masse dejlige historier "fra Nørrebro til Nørregade", men vigtigst af alt fulgte deltagerne alle retningslinjer og guidelines, og det var dejligt at se, at vi godt kan mødes 50 mennesker i kirken på trods af corona. Og nej der var bestemt ikke halvtomt, folk sidder bare med god og sikker afstand😀 ... See MoreSee Less

I morgen får vi besøg af Erik Normann Svendsen til Hygge & Horisont, og er du én af de heldige, der har tilmeldt dig fået plads, så kan du godt glæde dig.
MEN Hygge & Horisont kan kun lade sig gøre, hvis vi overholder alle retningslinjer i forhold til corona-smitte, for alle skal kunne føle sig sikre, når de kommer i kirken.
Derfor har vi en lidt anden bordopstilling, og det er meget vigtigt, at vi kun sætter os der, hvor stolen og kaffekoppen er placeret (også ægtepar) og ikke rykker rundt på stolene, og at vi så vidt muligt bliver siddende.
Desuden har vi to garderober, og vi åbner også kirkedøren, så vi kan komme ind og ud uden at stå for meget i kø.
Endelig er der absolut ingen selvbetjening, - te, kaffe og vand bliver skænket af kirketjenerne og præsterne med mundbind og handsker, så vi er på den sikre side.
Og når vi så er færdige, siger vi i denne sæson "tak, men nej tak" til en hjælpende hånd med oprydningen, igen for et begrænse smitterisikoen.
Det bliver selvfølgelig lidt anderledes, end det plejer, men det skal nok blive godt og hyggeligt alligevel!

MEN ALTSÅ!
Hold afstand og sprit/vask hænder og bliv hjemme - hvis du har de mindste symptomer eller er testet og ikke har fået svar.

BEMÆRK at vi nu begynder kl. 14.00. Til gengæld er vi færdige senest kl. 16.00

I går aftes blev der afholdt valgforsamling i Halskov Kirke og flg. kandidater blev valgt til det nye menighedsråd, der tiltræder 1. søndag i advent.

Michael Eklund Jensen
Hans Henrik Vester
Per Dræby Nielsen
Karin Rousing Flittner
Birthe Vilhelmsen
Harald Møldrup Jensen
Tove Elmlund
Lone Stoltenberg Poulsen
Dydde Svendsen Hjort

Men da der kun var 9 kandidater, og der skal være 10 i menighedsrådet, bliver der afholdt et opfyldningsvalg tirsdag d. 6. oktober, så menighedsrådet kan blive fuldtalligt.