3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

KONFIRMAND

Konfirmation

I Halskov kirke konfirmeres elever fra Broskolens, Storebæltskolen og evt. elever fra andre skoler.

Efter skolereformen i 2014 går konfirmanderne til præst om eftermiddagen, - elever fra Storebæltskolen går dog stadig til præst  om formiddagen. Konfirmanderne begynder til præst i august / september.

Man skal være døbt for at blive konfirmeret, men man skal ikke være døbt for at gå til præst. Som regel bliver 1-3 konfirmander døbt inden konfirmationen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte kirkens præster. Dem finder du her kontakt.
Konfirmationsdatoer
Alle konfirmationer er kl. 10.00.

24/4 Broskolen 7A v/Jacob Støvring
1/5 Broskolen 7B v/Anne Kathrine Clausen
13/5 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
26/5 Heldagsskolen v/Anne Kathrine Clausen

23/4 Broskolen 7A v/Anne Kathrine Clausen
30/4 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
5/5 Storebæltskolen v/Jacob Støvring

Datoerne offentliggøres i uge 8 i Ugeavisen og på hjemmesiden 2 år forud for konfirmationerne.
Konfirmander fra Broskolen

Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og begynder til præst efter sommerferien, hvor der også er en indskrivnings-gudstjeneste.

Konfirmander fra Heldagsskolen
Når der er konfirmander fra Heldagsskolen eller andre skoletilbud laver vi et lille konfirmandhold.

Konfirmander fra Storebæltskolen
Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og plejer at begynde til præst i begyndelsen af september. Vi mødes på skift i kirken og på skolen, - før jul i ulige uger, efter jul i lige uger.  Konfirmationen er altid på Store bededag.

3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

Halskov Kirke har opdateret sin status.
Halskov Kirke

Sikke en dejlig sangaften med Jytte Abildstrøm! Knaldrødt hår og en smittende livsglæde, som vi kender hende. Og hun nåede langt omkring med Højskolesangbogen, lige fra Hildegard af Bingen over muldtoiletter til Bill Gates, og fra Kingo over H.C. Andersen til Piet Hein og de kommende generationer. Lige sådan en aften vi havde brug for😀 ... See MoreSee Less