3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

KONFIRMAND

Konfirmation

I Halskov kirke konfirmeres elever fra Broskolens, Storebæltskolen og evt. elever fra andre skoler.

Efter skolereformen i 2014 går konfirmanderne til præst om eftermiddagen, - elever fra Storebæltskolen går dog stadig til præst  om formiddagen. Konfirmanderne begynder til præst i august / september.

Man skal være døbt for at blive konfirmeret, men man skal ikke være døbt for at gå til præst. Som regel bliver 1-3 konfirmander døbt inden konfirmationen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte kirkens præster. Dem finder du her kontakt.
Konfirmationsdatoer
Alle konfirmationer er kl. 10.00.

19/4 Broskolen 7A v/Søren Voigt Juhl
26/4 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
8/5 Storebæltskolen v/Jacob Støvring

11/4 Broskolen 7A v/ny præst
18/4 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
30/4 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
13/5 Heldagsskolen v/ny præst

24/4 Broskolen 7A v/Jacob Støvring
1/5 Broskolen 7B v/ny præst
13/5 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
26/5 Heldagsskolen v/ny præst

Datoerne offentliggøres i uge 8 i Korsør Posten og på hjemmesiden 2 år forud for konfirmationerne.
Konfirmander fra Broskolen

Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og begynder til præst efter sommerferien, hvor der også er en indskrivnings-gudstjeneste.

Konfirmander fra Heldagsskolen
Når der er konfirmander fra Heldagsskolen eller andre skoletilbud laver vi et lille konfirmandhold.

Konfirmander fra Storebæltskolen
Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og plejer at begynde til præst i begyndelsen af september. Vi mødes på skift i kirken og på skolen, - før jul i ulige uger, efter jul i lige uger.  Konfirmationen er altid på Store bededag.

3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

1 day ago

I dag havde vi fastelavn i kirken. Søren havde sin flotte maske med fra karnevalet i Venedig og fortalte om det at få blinde til at se.
Bagefter slog vi katten af tønden. De voksne slog også katten af tønden, men enten skal de øve sig til næste år, eller også skal de have en børne-tønde, for hold da op hvor var de lang tid om det...!
Børnene kunne slet ikke vente, så de gik i gang med fastelavnsbollerne, mens de voksne slog og slog og slog. Til sidst lykkedes det dem dog at slå tønden ned, og så kunne vi få kåret kattedronninger og -konger samt de mest fantasifulde udklædninger.
Så nu er vi klar til fastetiden og på vej mod påsken. Tak til alle for en festlig formiddag!

I dag er datoerne for konfirmationerne i 2022 i kirkerne i Korsør gl. kommune blevet offentliggjort i Korsør Posten. I Halskov Kirke har vi disse konfirmationer i 2022:

Søndag d. 24. april 2022 kl. 10.00
Elever fra Broskolen 7A v/Jacob Støvring

Søndag d. 1. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Broskolen 7B v/ny præst

Store bededag, fredag d. 13. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Storebæltskolen v/Jacob Støvring

Kristi himmelfarts dag, torsdag d. 26. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Heldagsskolen o.a. v/ny præst

Datoerne for konfirmations 2023 offentliggøres næste år i uge 8 i Korsør Posten.