3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

KONFIRMAND

Konfirmation

I Halskov kirke konfirmeres elever fra Broskolens, Storebæltskolen og evt. elever fra andre skoler.

Efter skolereformen i 2014 går konfirmanderne til præst om eftermiddagen, - elever fra Storebæltskolen går dog stadig til præst  om formiddagen. Konfirmanderne begynder til præst i august / september.

Man skal være døbt for at blive konfirmeret, men man skal ikke være døbt for at gå til præst. Som regel bliver 1-3 konfirmander døbt inden konfirmationen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte kirkens præster. Dem finder du her kontakt.
Konfirmationsdatoer
Alle konfirmationer er kl. 10.00.

28/4 Broskolen 7A v/Jacob Støvring
5/5 Broskolen B v/Jacob Støvring
17/5 Heldagsskolen v/Jacob Støvring

19/4 Broskolen 7A v/Ny præst
26/4 Broskolen B v/Jacob Støvring
8/5 Storebæltsskolen v/Jacob Støvring
21/5 Heldagsskolen v/Ny præst

Datoerne offentliggøres efter vinterferien.

Datoerne offentliggøres i uge 8 i Korsør Posten og på hjemmesiden 2 år forud for konfirmationerne.
Konfirmander fra Broskolen

Konfirmanderne får et brev med fra skolen inden sommerferien og begynder til præst efter sommerferien, hvor der også er en indskrivnings-gudstjeneste.

Konfirmander fra Heldagsskolen
Når der er konfirmander fra Heldagsskolen eller andre specialtilbud laver vi et lille konfirmandhold.

Konfirmander fra Storebæltskolen
Konfirmanderne får et brev medhjem fra skolen inden sommerferien, og så plejer de at begynde til præsti begyndelsen af september. Vi mødes på skift i kirken og på skolen , - før jul i ulige uger, efter jul i lige uger.  Konfirmationen er altid på Store bededag.

3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

A F L Y S N I N G ! ! !
Pga. sygdom er vi desværre nødt til at AFLYSE den keltiske nytårskoncert i morgen søndag. Vi har forsøgt at stable en lignende koncert på benene, men det har desværre ikke kunnet lade sig gøre. Nytårskoncerten vil formentlig blive afholdt i marts. Set fra den lyse side er der nu ikke nogen, der skal vælge mellem håndbold og nytårskoncert...🙂

Halskov Kirke har tilføjet 2 nye billeder.
Halskov Kirke

I dag lavede mini'erne ballonbønner og sendte dem til himmels🎈 ... See MoreSee Less