3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

KONFIRMAND

Konfirmation

I Halskov kirke konfirmeres elever fra Broskolens, Storebæltskolen og evt. elever fra andre skoler.

Efter skolereformen i 2014 går konfirmanderne til præst om eftermiddagen, - elever fra Storebæltskolen går dog stadig til præst  om formiddagen. Konfirmanderne begynder til præst i august / september.

Man skal være døbt for at blive konfirmeret, men man skal ikke være døbt for at gå til præst. Som regel bliver 1-3 konfirmander døbt inden konfirmationen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte kirkens præster. Dem finder du her kontakt.
Konfirmationsdatoer
Alle konfirmationer er kl. 10.00.

OBS! Nye datoer pga. Coronavirus

lør  15/8 Broskolen 7A v/Søren Voigt Juhl
søn 16/8 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
søn 23/8 Storebæltskolen v/Jacob Støvring

11/4 Broskolen 7A v/ny præst
18/4 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
30/4 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
13/5 Heldagsskolen v/ny præst

24/4 Broskolen 7A v/Jacob Støvring
1/5 Broskolen 7B v/ny præst
13/5 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
26/5 Heldagsskolen v/ny præst

Datoerne offentliggøres i uge 8 i Korsør Posten og på hjemmesiden 2 år forud for konfirmationerne.
Konfirmander fra Broskolen

Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og begynder til præst efter sommerferien, hvor der også er en indskrivnings-gudstjeneste.

Konfirmander fra Heldagsskolen
Når der er konfirmander fra Heldagsskolen eller andre skoletilbud laver vi et lille konfirmandhold.

Konfirmander fra Storebæltskolen
Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og plejer at begynde til præst i begyndelsen af september. Vi mødes på skift i kirken og på skolen, - før jul i ulige uger, efter jul i lige uger.  Konfirmationen er altid på Store bededag.

3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

VELKOMMEN TIL NY ORGANIST!

Så er det officielt. Fra d. 1. februar hedder vores nye organist Torben Bech Schnedler. Torben kommer fra en stilling som organist i Sct. Mikkels Kirke i Slagelse og har en lang karriere inden for kirkemusikken.

Han begyndte som korsanger i Ribe Domkirke, siden fik han en kandidateksamen i kirkemusik (orgel) ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus og senere en kandidateksamen i korledelse ved Syddansk Musikkonservatorium.

Torben har været ansat som organist siden 2004 og har derudover været dirigent og korleder. Lige nu er han dirigent for to kor, Ensemble Corvinus i Slagelse og Ensemble Nordklang i København, og fremover kommer Halskov Kirkes Kor altså også til at fylde en del.

Privat er Torben gift med Signe Bech Schnedler, der er organist i Nørrevangskirken i Slagelse. De bor i Slagelse med deres to børn.

Torben afløser vores organist Charlotte Jensen, der har været ansat som vikar de sidste 2½ år, mens vores tidligere organist Ellen Karberg har haft orlov for at prøve kræfter med kirkemusikken i Den Norske Kirke. Tak til både Charlotte og Ellen for et godt samarbejde.

Vi glæder os til et godt samarbejde med Torben om kirkelivet og kirkemusikken i Halskov Kirke. Hans første gudstjeneste bliver søndag d. 7. februar.

Julens gudstjenester blev aflyst, men nu kan vi igen holde gudstjeneste, - den må bare ikke vare mere end 30 min, og den bliver uden fælles salmesang.
I stedet lytter vi til de to korsangere, der synger salmerne for os. Det bliver altså en kort gudstjeneste, men det skal også nok blive en god gudstjeneste.
Afstandskravet er nu sat op til 2 meter, også selvom vi ikke synger, og vi skal fortsat bære mundbind, når vi går ind og ud af kirken.
Vi forstår godt, hvis nogle tøver lidt med at komme i kirke igen, men vi sørger selvfølgelig for, at alle retningslinjer overholdes, så det er trygt at komme i kirke.
Desværre er alle kirkens arrangementer i januar aflyst.

En nytårsbøn

Kære Gud
Vi har lagt et vildt år bag os,
et år, der kaster skygger både i nuet og ind i fremtiden.
Nu beder vi dig for det nye år, der er bredt ud foran os,
for kalenderens tomme blade, der bare venter.
Giv os mod og lyst til at tage hul på det,
og hjælp os til at fylde det med noget godt.
Vi beder dig for vores familie og venner –
for dem, vi holder allermest af.
Og vi beder dig for dem, som ingen holder af.
Vi beder dig for den store verden og for os selv hver især
Du kender vore inderste tanker og dybeste bønner – tag dem til dig og plant håb i os.
Lyt til det, vi tænker på netop nu
. . . . . . .

Lad os mærke dig, når vi bliver bange.
Vis os din kærlighed, når vi føler os alene.
Giv os din velsignelse med, når vi lukker facebook ned igen og går ud i livet med hinanden.

I ønskes alle et godt og velsignet nyt år.
Bedste hilsener fra Anne Kathrine