3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

KONFIRMAND

Konfirmation

I Halskov kirke konfirmeres elever fra Broskolens, Storebæltskolen og evt. elever fra andre skoler.

Efter skolereformen i 2014 går konfirmanderne til præst om eftermiddagen, - elever fra Storebæltskolen går dog stadig til præst  om formiddagen. Konfirmanderne begynder til præst i august / september.

Man skal være døbt for at blive konfirmeret, men man skal ikke være døbt for at gå til præst. Som regel bliver 1-3 konfirmander døbt inden konfirmationen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte kirkens præster. Dem finder du her kontakt.
Konfirmationsdatoer
Alle konfirmationer er kl. 10.00.

2021 - Nye datoer pga. corona
lø 12/6 Broskolen 7A v/Anne Kathrine Clausen
lø 19/6 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
sø 20/6 Storebæltskolen v/Jacob Støvring

24/4 Broskolen 7A v/Jacob Støvring
1/5 Broskolen 7B v/Anne Kathrine Clausen
13/5 Storebæltskolen v/Jacob Støvring
26/5 Heldagsskolen v/Anne Kathrine Clausen

23/4 Broskolen 7A v/Anne Kathrine Clausen
30/4 Broskolen 7B v/Jacob Støvring
5/5 Storebæltskolen v/Jacob Støvring

Datoerne offentliggøres i uge 8 i Ugeavisen og på hjemmesiden 2 år forud for konfirmationerne.
Konfirmander fra Broskolen

Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og begynder til præst efter sommerferien, hvor der også er en indskrivnings-gudstjeneste.

Konfirmander fra Heldagsskolen
Når der er konfirmander fra Heldagsskolen eller andre skoletilbud laver vi et lille konfirmandhold.

Konfirmander fra Storebæltskolen
Konfirmanderne får et brev på skolen inden sommerferien og plejer at begynde til præst i begyndelsen af september. Vi mødes på skift i kirken og på skolen, - før jul i ulige uger, efter jul i lige uger.  Konfirmationen er altid på Store bededag.

3 enkle regler

- Man kommer hver gang og deltager "aktivt".
- Går 8 gange i kirke.
- Lærer Fadervor og Trosbekendelsen.

Minikonfirmanderne er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Odense. Vi plejer at besøge H.C. Andersen Museet, men det åbner snart i nye omgivelser og var derfor lukket. Så i stedet besøgte vi Danmarks Jernbanemuseum, for H.C. Andersen elskede jo at rejse. Derefter var vi på McDonald's og i Domkirken for at se skelletterne af Knud den Hellige og hans bror Benedict og den flotte altertavle, inden turen gik forbi H.C. Andersens hus og videre til biografen, hvor vi sluttede af med at se Peter Kanin 2. Undervejs stødte vi en Happy Wall, som vi selvfølgelig var nødt til at prøve.
Turen var afslutningen på årets minikonformand, så tak for denne gang til børn og voksne. Det har igen i år været nogle utrolig søde mini'er, og det var dejligt, vi kunne nå at slutte forløbet ordentlig af inden sommerferien.

STORT tillykke med konfirmationen til 7A Broskolen. Håber I alle får en god dag. 🇩🇰 ... See MoreSee Less

Onsdag d. 2. juni kl. 10.00 er der igen Sommerkirke.
Vi mødes til en kort andagt i kirken med gode salmer, og derefter hygger vi os med en god bid brød, kaffe og god tid til snak.