INFORMATION

På disse sider kan man finde nyttige informationer og vejledning om barnedåb, vielse, konfirmation og mange andre kirkelige handlinger.

Hvis du er tvivl om noget eller har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde alle kontakt informationer under fanen kontakt.

I morgen er det Kristi himmelfartsdag, 40 dage efter påske, og derfor kan du komme i kirke kl. 10.00 til en næsten helt almindelig god gammeldags gudstjeneste med salmesang, orgelspil, altergang og et lille Guds ord til dagen.

Vi skal bare holde afstand, spritte hænder og huske mundbind, så vi kan passe godt på hinanden👍

Det er store genåbningsdag, og i Halskov kirke glæder vi os til igen at måtte holde gudstjeneste med det hele fra på søndag. Især bliver det dejligt at støve både salmebøger og sangstemmerne af. Alt foregår naturligvis stadig med god afstand.
Vi har endnu den indendørs kirkekaffe til gode, men Marianne har bagt lækre sager, så der er kirkekaffe to-go.

1 month ago

DRONNINGEN BESØGER HALSKOV KIRKE

Nu skulle det være sikkert og vist! Her til morgen har kongehuset bekræftet, at H. M. Dronningen har valgt at deltage i skærtorsdags-gudstjenesten i Halskov Kirke i aften kl. 19.00.

Dronningen er jo kendt som en flittig kirkegænger og sidder ofte på kirkebænken i Fredensborg Slotskirke og Holmens Kirke eller i Aarhus Domkirke, når hun bor på Marselisborg Slot.

Det er dog også en gammel tradition, om end en mindre kendt tradition, at dronningen hvert år fejrer nadveren skærtorsdag aften rundt omkring i en af landets mindre kirker, og i år er valget altså faldet på Halskov Kirke.

Dronningen ankommer kl. 18.55, og du skal derfor komme i god tid, hvis du vil være sikker på en plads på kirkebænken, da der er et begrænset antal pladser pga. Covid-19.

Læs Kongehusets telegram nedenfor.
.