INFORMATION

På disse sider kan man finde nyttige informationer og vejledning om barnedåb, vielse, konfirmation og mange andre kirkelige handlinger.

Hvis du er tvivl om noget eller har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan finde alle kontakt informationer under fanen kontakt.

I går kunne vi fejre dåb nr. 3000 i Halskov Kirke, da "lille" Johan blev døbt. Hans dåb var udsat til efter corona'en, så nu var han blevet så stor, at han næsten kunne gå op til døbefonten selv.
Udover dåbens gave fik han også den fine legetøjskuffert-blomsterdekoration, en for-broderet dåbsklud, en børnebibel og en fin gave fra menighedsrådet, - for dåben er jo faktisk en fest for hele menigheden!
Sjovt nok var dåb nr. 1000 også d. 12. September, dog i 1976. Måske er det en, du kender...

Fantastisk dejlig kirkekoncert med Wedgewood Duo, der med gode guitartoner spillede både Van Morrison, Sting, Beatles, Clapton, skotsk/irsk folkemusik og Wedgewood egne numre! ... See MoreSee Less

Sorggruppe i Teglværksparken

Går du med en stor sorg i hjertet? Så kan du nu være med i en sorggruppe i Teglværksparken ledet af sognepræst Jacob Støvring fra Halskov Kirke. I sorggruppen kan du fortælle om den sorg, du går med, og samtidig lytte til det, de andre deltagere går med, og begge dele er faktisk lige godt.

Vi begynder på fredag d. 3. september og mødes i alt 6 fredage hver anden uge. Er det noget for dig, eller måske for én du kender, så kontakt Jacob Støvring på 2862 8550 eller js@km.dk.