Noget nyt!

Minikonfirmand begyndte i 80-90'erne, og det er i dag obligatorisk, at kirker skal tilbyde minikonfirmand.

MINIKONFIRMAND

Til alle engle og djævle i 3. klasse
Har du en engel i maven - eller måske en lille djævel? Så er det sikkert noget for dig at blive minikonfirmand i Halsskov Kirke.

Vi begynder hver gang med lidt at spise og drikke, og så synger, tegner, maler vi, og hører historier, bygger Lego-kirker, går på opdagelse i kirken og en masse andet.
Vi mødes i kirken en fast ugedag lige efter skole, og som noget helt særligt for Halskov Kirke mødes vi både i efteråret og i foråret.

Første gang er i september, og så slutter vi inden påske med en udflugt til Odense. Så skulle vi gerne have set hinanden ca. 20 gange.
Invitationer uddeles på skolen lige efter sommerferien. HUSK tilmelding.

Jacob Støvring og Dydde Hjort står for minikonfirmand-forløbet.

Noget nyt!

Minikonfirmanderne er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Odense. Vi plejer at besøge H.C. Andersen Museet, men det åbner snart i nye omgivelser og var derfor lukket. Så i stedet besøgte vi Danmarks Jernbanemuseum, for H.C. Andersen elskede jo at rejse. Derefter var vi på McDonald's og i Domkirken for at se skelletterne af Knud den Hellige og hans bror Benedict og den flotte altertavle, inden turen gik forbi H.C. Andersens hus og videre til biografen, hvor vi sluttede af med at se Peter Kanin 2. Undervejs stødte vi en Happy Wall, som vi selvfølgelig var nødt til at prøve.
Turen var afslutningen på årets minikonformand, så tak for denne gang til børn og voksne. Det har igen i år været nogle utrolig søde mini'er, og det var dejligt, vi kunne nå at slutte forløbet ordentlig af inden sommerferien.

STORT tillykke med konfirmationen til 7A Broskolen. Håber I alle får en god dag. 🇩🇰 ... See MoreSee Less

Onsdag d. 2. juni kl. 10.00 er der igen Sommerkirke.
Vi mødes til en kort andagt i kirken med gode salmer, og derefter hygger vi os med en god bid brød, kaffe og god tid til snak.