Noget nyt!

Minikonfirmand begyndte i 80-90'erne, og det er i dag obligatorisk, at kirker skal tilbyde minikonfirmand.

MINIKONFIRMAND

Til alle engle og djævle i 3. klasse
Har du en engel i maven - eller måske en lille djævel? Så er det sikkert noget for dig at blive minikonfirmand i Halsskov Kirke.

Vi begynder hver gang med lidt at spise og drikke, og så synger, tegner, maler vi, og hører historier, bygger Lego-kirker, går på opdagelse i kirken og en masse andet.
Vi mødes i kirken en fast ugedag lige efter skole, og som noget helt særligt for Halskov Kirke mødes vi både i efteråret og i foråret.

Første gang er i september, og så slutter vi inden påske med en udflugt til Odense. Så skulle vi gerne have set hinanden ca. 20 gange.
Invitationer uddeles på skolen lige efter sommerferien. HUSK tilmelding.

Jacob Støvring og Dydde Hjort står for minikonfirmand-forløbet.

Noget nyt!

1 day ago

I dag havde vi fastelavn i kirken. Søren havde sin flotte maske med fra karnevalet i Venedig og fortalte om det at få blinde til at se.
Bagefter slog vi katten af tønden. De voksne slog også katten af tønden, men enten skal de øve sig til næste år, eller også skal de have en børne-tønde, for hold da op hvor var de lang tid om det...!
Børnene kunne slet ikke vente, så de gik i gang med fastelavnsbollerne, mens de voksne slog og slog og slog. Til sidst lykkedes det dem dog at slå tønden ned, og så kunne vi få kåret kattedronninger og -konger samt de mest fantasifulde udklædninger.
Så nu er vi klar til fastetiden og på vej mod påsken. Tak til alle for en festlig formiddag!

I dag er datoerne for konfirmationerne i 2022 i kirkerne i Korsør gl. kommune blevet offentliggjort i Korsør Posten. I Halskov Kirke har vi disse konfirmationer i 2022:

Søndag d. 24. april 2022 kl. 10.00
Elever fra Broskolen 7A v/Jacob Støvring

Søndag d. 1. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Broskolen 7B v/ny præst

Store bededag, fredag d. 13. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Storebæltskolen v/Jacob Støvring

Kristi himmelfarts dag, torsdag d. 26. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Heldagsskolen o.a. v/ny præst

Datoerne for konfirmations 2023 offentliggøres næste år i uge 8 i Korsør Posten.