Den moderne kirke

Halskov Kirke er en moderne kirke fra 1968. Den er tegnet af arkitekten Holger Jensen, der har adskillige nyere kirker bag sig. Stilen er enkel med røde mursten, lyst fyrretræ, sorte indramninger og et stort lysindfald. Kirkerummet er kvadratisk og intimt. Kirken rummer desuden en lille og en stor mødesal, konfirmandstue, kontorer samt diverse faciliteter.

HALSKOV KIRKE Jubilæumshæfte

Her kan du se og læse vores folder omkring kirkens historie og meget mere.
Se hæftet her

KIRKEN

Da forslaget til den ny kirke blev præsenteret, sagde en dame til sidemanden, ”Sku’ det der være en kirke, -det ligner jo et mejeri!”. Hun ikke vidste, det var kirkens arkitekt, Holger Jensen.

HALSKOV KIRKES HISTORIE

Her kan du læse omkring kirkens historie.
Klik her

20. århundredes arkitektur

Blikkenslagesmester Bach Jensen sagde ved rejsegildet "Det var en ære for håndværkerne at få lov til at rejse et bygningsværk, som skulle stå for fremtidige generationer som et udtryk for det tyvende århundredes arkitektur".

HAR DU GODE IDÉER?

Har du nogle idéer til nye arrangementer eller andre aktiviteter. Så er du velkommen til at skrive eller henvende jer til os.

Vi glæder os til at høre alle jeres idéer.

I morgen er det Kristi himmelfartsdag, 40 dage efter påske, og derfor kan du komme i kirke kl. 10.00 til en næsten helt almindelig god gammeldags gudstjeneste med salmesang, orgelspil, altergang og et lille Guds ord til dagen.

Vi skal bare holde afstand, spritte hænder og huske mundbind, så vi kan passe godt på hinanden👍

Det er store genåbningsdag, og i Halskov kirke glæder vi os til igen at måtte holde gudstjeneste med det hele fra på søndag. Især bliver det dejligt at støve både salmebøger og sangstemmerne af. Alt foregår naturligvis stadig med god afstand.
Vi har endnu den indendørs kirkekaffe til gode, men Marianne har bagt lækre sager, så der er kirkekaffe to-go.

1 month ago

DRONNINGEN BESØGER HALSKOV KIRKE

Nu skulle det være sikkert og vist! Her til morgen har kongehuset bekræftet, at H. M. Dronningen har valgt at deltage i skærtorsdags-gudstjenesten i Halskov Kirke i aften kl. 19.00.

Dronningen er jo kendt som en flittig kirkegænger og sidder ofte på kirkebænken i Fredensborg Slotskirke og Holmens Kirke eller i Aarhus Domkirke, når hun bor på Marselisborg Slot.

Det er dog også en gammel tradition, om end en mindre kendt tradition, at dronningen hvert år fejrer nadveren skærtorsdag aften rundt omkring i en af landets mindre kirker, og i år er valget altså faldet på Halskov Kirke.

Dronningen ankommer kl. 18.55, og du skal derfor komme i god tid, hvis du vil være sikker på en plads på kirkebænken, da der er et begrænset antal pladser pga. Covid-19.

Læs Kongehusets telegram nedenfor.
.