søn19sep10:00Begivenhed færdigHøstgudstjeneste m/frokostv/Anne Kathrine Clausen10:00

søn26sep10:00Højmessev/Jacob Støvring10:00

ons29sep17:00GUD & HOTDOGTILMELDING17:00 Stadig ledige pladser

GUDSTJENESTER FOR BØRN

I Halskov Kirke har vi pt. 4 børnegudstjenester om året

- Fastelavnsgudstjeneste
- Gud & Pandekager (påske)
- Gud & Hotdog (september)
- Gud & Falafel (Januar)
- BUSK gudstjeneste (oktober)

Til jul er der desuden flere julegudstjenester for dagplejen, børnehaverne samt Broskolen og Storebæltsskolen.

HVORNÅR REJSER MAN SIG

Som hovedregel rejser menigheden sig, når præsten læser og taler fra Bibelen. Dette gøres i respekt for Guds Ord.

Dog rejser man sig også ved trosbekendelsen, selvom den ikke står i Bibelen, og man bliver siddende ved Fadervor, selvom den står i Bibelen.

Ved Dåb og Nadver rejser man sig under indstiftelsesordene.

KIRKEBIL

Kirkebilen kan benyttes til og fra alle gudstjenester og arrangementer i kirken og er et tilbud til gangbesværede i sognet og evt. deres medhjælpere.

Ring til Taxa, tlf. 5837 0366
Bemærk! Senest 24 timer før.

FADERVOR

Fader vor, du som er i himlene!
Helliget vorde dit navn,
komme dit rige,
ske din vilje
som i himlen således også på jorden;
giv os i dag vort daglige brød,
og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere,
og led os ikke i fristelse,
men fri os fra det onde.
Thi dit er riget og magten og æren i evighed! Amen.

Vor Fader, du som er i himlene!
Helliget blive dit navn,
komme dit rige,
ske din vilje
som i himlen således også på jorden;
giv os i dag vort daglige brød,
og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere,
og led os ikke ind i fristelse,
men fri os fra det onde.
For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen.

TROSBEKENDELSEN

Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.

Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.

Vi tror på Jesus Kristus, hans enbårne Søn, vor Herre, som er undfanget ved Helligånden, født af Jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus, korsfæstet, død og begravet, ned-faret til Dødsriget, på tredje dag opstanden fra de døde, opfaret til Himmels, siddende ved Gud Faders, den almægtiges, højre hånd, hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.

Vi tror på Helligånden, en hellig, almindelig kirke, de helliges samfund, syndernes forladelse, kødets opstandelse og et evigt liv. Amen.

FORLØB

Udgangsbøn
Postludium

* Menigheden rejser sig.
** Ved dåb udelades læsningen fra det nye testamente, og trosbekendelsen indgår i dåbsritualet.

I går kunne vi fejre dåb nr. 3000 i Halskov Kirke, da "lille" Johan blev døbt. Hans dåb var udsat til efter corona'en, så nu var han blevet så stor, at han næsten kunne gå op til døbefonten selv.
Udover dåbens gave fik han også den fine legetøjskuffert-blomsterdekoration, en for-broderet dåbsklud, en børnebibel og en fin gave fra menighedsrådet, - for dåben er jo faktisk en fest for hele menigheden!
Sjovt nok var dåb nr. 1000 også d. 12. September, dog i 1976. Måske er det en, du kender...

Fantastisk dejlig kirkekoncert med Wedgewood Duo, der med gode guitartoner spillede både Van Morrison, Sting, Beatles, Clapton, skotsk/irsk folkemusik og Wedgewood egne numre! ... See MoreSee Less

Sorggruppe i Teglværksparken

Går du med en stor sorg i hjertet? Så kan du nu være med i en sorggruppe i Teglværksparken ledet af sognepræst Jacob Støvring fra Halskov Kirke. I sorggruppen kan du fortælle om den sorg, du går med, og samtidig lytte til det, de andre deltagere går med, og begge dele er faktisk lige godt.

Vi begynder på fredag d. 3. september og mødes i alt 6 fredage hver anden uge. Er det noget for dig, eller måske for én du kender, så kontakt Jacob Støvring på 2862 8550 eller js@km.dk.