søn04okt10:00Højmessev/Jacob Støvring10:00

GUDSTJENESTER FOR BØRN

I Halskov Kirke har vi pt. 4 børnegudstjenester om året

- Fastelavnsgudstjeneste
- Gud & Pandekager (påske)
- Gud & Hotdog (september)
- Gud & Falafel (Januar)
- BUSK gudstjeneste (oktober)

Til jul er der desuden flere julegudstjenester for dagplejen, børnehaverne samt Broskolen og Storebæltsskolen.

HVORNÅR REJSER MAN SIG

Som hovedregel rejser menigheden sig, når præsten læser og taler fra Bibelen. Dette gøres i respekt for Guds Ord.

Dog rejser man sig også ved trosbekendelsen, selvom den ikke står i Bibelen, og man bliver siddende ved Fadervor, selvom den står i Bibelen.

Ved Dåb og Nadver rejser man sig under indstiftelsesordene.

KIRKEBIL

Kirkebilen kan benyttes til og fra alle gudstjenester og arrangementer i kirken og er et tilbud til gangbesværede i sognet og evt. deres medhjælpere.

Ring til Taxa, tlf. 5837 0366
Bemærk! Senest 24 timer før.

FADERVOR

Fader vor, du som er i himlene!
Helliget vorde dit navn,
komme dit rige,
ske din vilje
som i himlen således også på jorden;
giv os i dag vort daglige brød,
og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere,
og led os ikke i fristelse,
men fri os fra det onde.
Thi dit er riget og magten og æren i evighed! Amen.

Vor Fader, du som er i himlene!
Helliget blive dit navn,
komme dit rige,
ske din vilje
som i himlen således også på jorden;
giv os i dag vort daglige brød,
og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere,
og led os ikke ind i fristelse,
men fri os fra det onde.
For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen.

TROSBEKENDELSEN

Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.

Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.

Vi tror på Jesus Kristus, hans enbårne Søn, vor Herre, som er undfanget ved Helligånden, født af Jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus, korsfæstet, død og begravet, ned-faret til Dødsriget, på tredje dag opstanden fra de døde, opfaret til Himmels, siddende ved Gud Faders, den almægtiges, højre hånd, hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.

Vi tror på Helligånden, en hellig, almindelig kirke, de helliges samfund, syndernes forladelse, kødets opstandelse og et evigt liv. Amen.

FORLØB

Udgangsbøn
Postludium

* Menigheden rejser sig.
** Ved dåb udelades læsningen fra det nye testamente, og trosbekendelsen indgår i dåbsritualet.

I dag havde vi besøg af tidligere biskop Erik Norman Svendsen, og det gik over al forventning. Dels havde han en masse dejlige historier "fra Nørrebro til Nørregade", men vigtigst af alt fulgte deltagerne alle retningslinjer og guidelines, og det var dejligt at se, at vi godt kan mødes 50 mennesker i kirken på trods af corona. Og nej der var bestemt ikke halvtomt, folk sidder bare med god og sikker afstand😀 ... See MoreSee Less

I morgen får vi besøg af Erik Normann Svendsen til Hygge & Horisont, og er du én af de heldige, der har tilmeldt dig fået plads, så kan du godt glæde dig.
MEN Hygge & Horisont kan kun lade sig gøre, hvis vi overholder alle retningslinjer i forhold til corona-smitte, for alle skal kunne føle sig sikre, når de kommer i kirken.
Derfor har vi en lidt anden bordopstilling, og det er meget vigtigt, at vi kun sætter os der, hvor stolen og kaffekoppen er placeret (også ægtepar) og ikke rykker rundt på stolene, og at vi så vidt muligt bliver siddende.
Desuden har vi to garderober, og vi åbner også kirkedøren, så vi kan komme ind og ud uden at stå for meget i kø.
Endelig er der absolut ingen selvbetjening, - te, kaffe og vand bliver skænket af kirketjenerne og præsterne med mundbind og handsker, så vi er på den sikre side.
Og når vi så er færdige, siger vi i denne sæson "tak, men nej tak" til en hjælpende hånd med oprydningen, igen for et begrænse smitterisikoen.
Det bliver selvfølgelig lidt anderledes, end det plejer, men det skal nok blive godt og hyggeligt alligevel!

MEN ALTSÅ!
Hold afstand og sprit/vask hænder og bliv hjemme - hvis du har de mindste symptomer eller er testet og ikke har fået svar.

BEMÆRK at vi nu begynder kl. 14.00. Til gengæld er vi færdige senest kl. 16.00

I går aftes blev der afholdt valgforsamling i Halskov Kirke og flg. kandidater blev valgt til det nye menighedsråd, der tiltræder 1. søndag i advent.

Michael Eklund Jensen
Hans Henrik Vester
Per Dræby Nielsen
Karin Rousing Flittner
Birthe Vilhelmsen
Harald Møldrup Jensen
Tove Elmlund
Lone Stoltenberg Poulsen
Dydde Svendsen Hjort

Men da der kun var 9 kandidater, og der skal være 10 i menighedsrådet, bliver der afholdt et opfyldningsvalg tirsdag d. 6. oktober, så menighedsrådet kan blive fuldtalligt.