søn31maj10:00Pinsemessev/Søren Voigt Juhl10:00

GUDSTJENESTER FOR BØRN

I Halskov Kirke har vi pt. 4 børnegudstjenester om året

- Fastelavnsgudstjeneste
- Gud & Pandekager (påske)
- Gud & Hotdog (september)
- Gud & Falafel (Januar)
- BUSK gudstjeneste (oktober)

Til jul er der desuden flere julegudstjenester for dagplejen, børnehaverne samt Broskolen og Storebæltsskolen.

HVORNÅR REJSER MAN SIG

Som hovedregel rejser menigheden sig, når præsten læser og taler fra Bibelen. Dette gøres i respekt for Guds Ord.

Dog rejser man sig også ved trosbekendelsen, selvom den ikke står i Bibelen, og man bliver siddende ved Fadervor, selvom den står i Bibelen.

Ved Dåb og Nadver rejser man sig under indstiftelsesordene.

KIRKEBIL

Kirkebilen kan benyttes til og fra alle gudstjenester og arrangementer i kirken og er et tilbud til gangbesværede i sognet og evt. deres medhjælpere.

Ring til Taxa, tlf. 5837 0366
Bemærk! Senest 24 timer før.

FADERVOR

Fader vor, du som er i himlene!
Helliget vorde dit navn,
komme dit rige,
ske din vilje
som i himlen således også på jorden;
giv os i dag vort daglige brød,
og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere,
og led os ikke i fristelse,
men fri os fra det onde.
Thi dit er riget og magten og æren i evighed! Amen.

Vor Fader, du som er i himlene!
Helliget blive dit navn,
komme dit rige,
ske din vilje
som i himlen således også på jorden;
giv os i dag vort daglige brød,
og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere,
og led os ikke ind i fristelse,
men fri os fra det onde.
For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen.

TROSBEKENDELSEN

Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.

Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.

Vi tror på Jesus Kristus, hans enbårne Søn, vor Herre, som er undfanget ved Helligånden, født af Jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus, korsfæstet, død og begravet, ned-faret til Dødsriget, på tredje dag opstanden fra de døde, opfaret til Himmels, siddende ved Gud Faders, den almægtiges, højre hånd, hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.

Vi tror på Helligånden, en hellig, almindelig kirke, de helliges samfund, syndernes forladelse, kødets opstandelse og et evigt liv. Amen.

FORLØB

Udgangsbøn
Postludium

* Menigheden rejser sig.
** Ved dåb udelades læsningen fra det nye testamente, og trosbekendelsen indgår i dåbsritualet.

I dag fejrede vi Birgit Kirketjener og Jacob Præst's fødselsdag på kirkens terrasse med hjemmebagte boller og kiksekage. Vi er nemlig helt klar til at fejre pinse i kirken pinsedag, - og 2. pinsedag, hvor der også er kirkekaffe.

Og vi har forberedt os, så alle retningslinjer omkring smittefare overholdes. Det gik rigtig godt både Kristi himmelfartsdag og i søndags, lidt anderledes, men det vænner vi os nok hurtigt til.

Der skal jo være 2 meters afstand, når vi synger, og derfor har vi markeret kirkebænkene med grønne og røde skilte, så man let kan se, hvor man må sidde. Og så er der masser af håndsprit, for vi skal jo passe godt på alle, der kommer i kirke.

Gudstjeneste i morgen Kristi Himmelfartsdag kl. 10.00 og på søndag; 6. søndag efter påske kl. 10.00 ... See MoreSee Less

HALSKOV KIRKE ER ÅBEN IGEN!

Fra i dag er Folkekirken åben igen, dog med skrappe restriktioner om afstand, antal og hygiejne, og restriktionerne er vigtige, da mange gæster og kirkegængere er ældre mennesker og nogle måske i risikogruppen. Til gengæld får vi både lov til at holde gudstjenester og arrangementer som fx kirkekaffe.

Så når du kommer til gudstjeneste på torsdag, hvor det er Kristi himmelfartsdag, eller på søndag, så skal du være opmærksom på følgende:

- Der er plads til max 40 kirkegængere.
- Der skal være 2 meters afstand, når vi skal synge.
- Der må sidde 3 personer på hver anden kirkebænk.
- Ægtepar, familier m.m. må godt sidde sammen.
- Sprit dine hænder af i våbenhuset, når du kommer.
- Gå ind og find dig en plads og bliv siddende.
- Tal sammen uden for kirken eller fra pladserne.
- Hold afstand, når du går ind og ud af kirken.
- Nyd at du kan komme i kirke igen!

Når der er kirkekaffe og arrangementer, er der også kun plads til 40 gæster, men når vi ikke synger, skal der kun være 1 meters afstand, og det betyder, at vi ikke kan sidde helt, som vi plejer. Og så må kaffe m.m. kun må serveres af personalet.

Pga. af begrænsning i antallet af deltagere vil der til nogle af arrangementerne være tilmelding enten via kirkens hjemmeside eller telefonisk til kirkekontoret, - se den nye kirkeflyer, der er klar til på torsdag.

Men ih altså, hvor bliver det dejligt at få kirken åbnet op igen!