Prøv at synge

går over land og by.

KIRKEKORET

Om koret

- Øver torsdage kl. 18.45-21.00.

- Består af 16 piger i alderen 13 – 21 år.

- Synger hver 2. søndag og til alle højtider og konfirmationer.

- Synger både nyt og gammelt, rytmisk og klassisk.

- Synger til koncerter og tager på korture og rejser m.m.

- Får løn for at synge til gudstjenester og bryllupper.

- Organisten leder koret.
Du skal...
Du skal til en mini audition for at komme med i Halskov Kirkes Kor, hvor du skal synge lidt for organisten, så hun kan høre, hvordan din stemme er.

Du får samtidig testet din stemmes toneomfang og klangfarve. Det er ikke et krav at du skal kunne læse noder - det lærer du! Du lærer også salmer og andre gode traditioner, og om sammenhængen imellem stemme, krop og klang.

I koret vægtes sangglæde, sund stemmebrug, musikalitet, engagement, ansvar, fællesskab og hjerte på rette sted højt!
K0ntakt
Organist Charlotte Jensen kan kontaktes på mail.
jensencharlotte69@gmail.com

Prøv at synge

I østen stiger solen op:
Den spreder guld på sky,
går over hav og bjergetop,
går over land og by.

I regn og slud skal minikonfirmanderne ud! I dag skulle vi høre om "Josef og hans snobrødre" og selv lave snobrød.
Da der er ekstraordinært mange mini'er i år, har vi været nødt til at dele holdet i to hold og nøjes med 1 time til hvert hold. 3A kom lige da regnen begyndte, men regnen tog til, så 3B blev noget mere våde og kolde. Men snobrødene smagte dejligt!

1 month ago

I dag havde vi besøg af tidligere biskop Erik Norman Svendsen, og det gik over al forventning. Dels havde han en masse dejlige historier "fra Nørrebro til Nørregade", men vigtigst af alt fulgte deltagerne alle retningslinjer og guidelines, og det var dejligt at se, at vi godt kan mødes 50 mennesker i kirken på trods af corona. Og nej der var bestemt ikke halvtomt, folk sidder bare med god og sikker afstand😀 ... See MoreSee Less

1 month ago

I morgen får vi besøg af Erik Normann Svendsen til Hygge & Horisont, og er du én af de heldige, der har tilmeldt dig fået plads, så kan du godt glæde dig.
MEN Hygge & Horisont kan kun lade sig gøre, hvis vi overholder alle retningslinjer i forhold til corona-smitte, for alle skal kunne føle sig sikre, når de kommer i kirken.
Derfor har vi en lidt anden bordopstilling, og det er meget vigtigt, at vi kun sætter os der, hvor stolen og kaffekoppen er placeret (også ægtepar) og ikke rykker rundt på stolene, og at vi så vidt muligt bliver siddende.
Desuden har vi to garderober, og vi åbner også kirkedøren, så vi kan komme ind og ud uden at stå for meget i kø.
Endelig er der absolut ingen selvbetjening, - te, kaffe og vand bliver skænket af kirketjenerne og præsterne med mundbind og handsker, så vi er på den sikre side.
Og når vi så er færdige, siger vi i denne sæson "tak, men nej tak" til en hjælpende hånd med oprydningen, igen for et begrænse smitterisikoen.
Det bliver selvfølgelig lidt anderledes, end det plejer, men det skal nok blive godt og hyggeligt alligevel!

MEN ALTSÅ!
Hold afstand og sprit/vask hænder og bliv hjemme - hvis du har de mindste symptomer eller er testet og ikke har fået svar.

BEMÆRK at vi nu begynder kl. 14.00. Til gengæld er vi færdige senest kl. 16.00