Prøv at synge

går over land og by.

KIRKEKORET

Om koret

- Øver torsdage kl. 18.45-21.00.

- Består af 16 piger i alderen 13 – 21 år.

- Synger hver 2. søndag og til alle højtider og konfirmationer.

- Synger både nyt og gammelt, rytmisk og klassisk.

- Synger til koncerter og tager på korture og rejser m.m.

- Får løn for at synge til gudstjenester og bryllupper.

- Organisten leder koret.
Du skal...
Du skal til en mini audition for at komme med i Halskov Kirkes Kor, hvor du skal synge lidt for organisten, så hun kan høre, hvordan din stemme er.

Du får samtidig testet din stemmes toneomfang og klangfarve. Det er ikke et krav at du skal kunne læse noder - det lærer du! Du lærer også salmer og andre gode traditioner, og om sammenhængen imellem stemme, krop og klang.

I koret vægtes sangglæde, sund stemmebrug, musikalitet, engagement, ansvar, fællesskab og hjerte på rette sted højt!
K0ntakt
Organist Charlotte Jensen kan kontaktes via kirkekontoret.

Prøv at synge

I østen stiger solen op:
Den spreder guld på sky,
går over hav og bjergetop,
går over land og by.

I dag fejrede vi Birgit Kirketjener og Jacob Præst's fødselsdag på kirkens terrasse med hjemmebagte boller og kiksekage. Vi er nemlig helt klar til at fejre pinse i kirken pinsedag, - og 2. pinsedag, hvor der også er kirkekaffe.

Og vi har forberedt os, så alle retningslinjer omkring smittefare overholdes. Det gik rigtig godt både Kristi himmelfartsdag og i søndags, lidt anderledes, men det vænner vi os nok hurtigt til.

Der skal jo være 2 meters afstand, når vi synger, og derfor har vi markeret kirkebænkene med grønne og røde skilte, så man let kan se, hvor man må sidde. Og så er der masser af håndsprit, for vi skal jo passe godt på alle, der kommer i kirke.

Gudstjeneste i morgen Kristi Himmelfartsdag kl. 10.00 og på søndag; 6. søndag efter påske kl. 10.00 ... See MoreSee Less

HALSKOV KIRKE ER ÅBEN IGEN!

Fra i dag er Folkekirken åben igen, dog med skrappe restriktioner om afstand, antal og hygiejne, og restriktionerne er vigtige, da mange gæster og kirkegængere er ældre mennesker og nogle måske i risikogruppen. Til gengæld får vi både lov til at holde gudstjenester og arrangementer som fx kirkekaffe.

Så når du kommer til gudstjeneste på torsdag, hvor det er Kristi himmelfartsdag, eller på søndag, så skal du være opmærksom på følgende:

- Der er plads til max 40 kirkegængere.
- Der skal være 2 meters afstand, når vi skal synge.
- Der må sidde 3 personer på hver anden kirkebænk.
- Ægtepar, familier m.m. må godt sidde sammen.
- Sprit dine hænder af i våbenhuset, når du kommer.
- Gå ind og find dig en plads og bliv siddende.
- Tal sammen uden for kirken eller fra pladserne.
- Hold afstand, når du går ind og ud af kirken.
- Nyd at du kan komme i kirke igen!

Når der er kirkekaffe og arrangementer, er der også kun plads til 40 gæster, men når vi ikke synger, skal der kun være 1 meters afstand, og det betyder, at vi ikke kan sidde helt, som vi plejer. Og så må kaffe m.m. kun må serveres af personalet.

Pga. af begrænsning i antallet af deltagere vil der til nogle af arrangementerne være tilmelding enten via kirkens hjemmeside eller telefonisk til kirkekontoret, - se den nye kirkeflyer, der er klar til på torsdag.

Men ih altså, hvor bliver det dejligt at få kirken åbnet op igen!