Prøv at synge

går over land og by.

KOR I HALSKOV KIRKE

Om pigekoret

-Består af 16 piger i alderen 13 – 21 år.
- Synger til gudstjenester, koncerter og deltager i korstævner/ korrejser.
- Synger ca. hver 2. søndag, samt til jul, påske og pinse og konfirmationer.
- Synger både nyt og gammelt - salmer, sange og soul.
- Har ugentlige prøver torsdage kl. 18.45-21.00 i sognegården.
- Får løn for at synge gudstjenester i kirken.
- Kirkens organist er korleder for koret.

Bliv medlem af pigekoret

For at blive medlem af pigekoret i Halskov Kirke skal du til en lille prøve. Her skal du skal synge en sang, for at vi kan høre, hvordan din stemme lyder.

Du får samtidig testet din stemmes omfang og klangfarve ved hjælp af nogle små øvelser. Det er ikke et krav, at du skal kunne læse noder - det lærer du undervejs. Du lærer desuden salmer og andre gode traditioner, og om sammenhængen imellem stemme, krop og klang.

I koret vægtes sangglæde, sund stemmebrug, musikalitet, engagement, ansvar og fællesskab. Da der er tale om både en fritidsinteresse og et arbejde, kræves der også stabilitet i fremmøde, og opbakning fra forældrene.

Om børnekoret

- Består af sangglade piger og drenge i 4-6. klasse.

- Arbejder med toner, rytmer, harmoni og klang.

- Deltager i udvalgte arrangementer og gudstjenester i kirken.

- Øver tirsdage kl. 15.15-16.00.

- Det koster ikke noget, og alle kan være med.

- Stine er korleder for børnekoret
K0ntakt

Pigekor:
Torben Bech Schnedler
organist@halskovkirke.dk

Børnekor:
Stine Hall Jaller
sja@km.dk

Prøv at synge

I østen stiger solen op:
Den spreder guld på sky,
går over hav og bjergetop,
går over land og by.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

8 months ago

Wauw, en flot nytårskoncert, - med kirkeorgel og elguitar! De to musikere og gamle venner, Ulrik Spang-Hanssen og Uffe Steen spillede op mod hinanden og endte i nogle fantastisk improvisationer over både Buxtehude, Gershwin og Benny Andersen m.fl. Og så lærte vi noget nyt, nemlig at når en jazzmusiker har opbrugt sit repertoire, spiller han/hun naturligvis blues, og sådan endte koncerten med et fantastisk blues-ekstranummer. ... See MoreSee Less

9 months ago