OBS! HUSK TILMELDING NEDENFOR - SENEST SØNDAG 21. MAJ!

Teater i kirken for hele familien (0-99 år), og bagefter er der hotwings fra Sumak.

Den lille prins fortalt af sanger, komponist og historiefortælle Stine Michel
- En musikfortælling om livsvisdom frit efter Antoine de Saint-Exupéry

Den lille prins er et eventyr – en eviggyldig fortælling. En pilot forulykker i en ørken. En dag møder han en lille dreng, der med sin ukuelighed bliver ved med at spørge, til han får et svar.

Hvordan tæmmer man en ræv?
Hvorfor drikker drankeren?
Hvordan kan man eje stjernerne?
Den lille prins undrer sig.

Piloten kommer til at holde meget af sin nye ven, men en dag må han som alle andre mennesker, sige farvel til den han holder allermest af.

OBS! HUSK TILMELDING NEDENFOR!

Først en kort gudstjeneste i kirken for hele familien, og bagefter er der så pandekager til alle, - og der er også dessertpandekager:-)

Som noget helt nyt skal årets konfirmander prøve kræfter med selv at stå for en gudstjeneste med alt fra klokkeringning over altergang til skønsang, selvfølgelig sammen med præsterne. Kom og oplev de unge mennesker og hør dagens evangelium blive udlagt for og af teenagere!

Fastelavnsgudstjeneste for hele familien. Bagefter er der tøndeslagning og fastelavnsboller og præmier til de bedst udklædte!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException