Vil du være med til at præge Halskov Kirke de næste 4 år sammen med kirkens ansatte? Så skal du komme til valgmøde denne aften og stille op til menighedsrådet. Der skal vælges 9 menighedsrådsmedlemmer og et par suppleanter.

Opgaverne er spændende, og du får indflydelse på kirkens daglige liv. Nogle er interesseret i kirkens aktiviteter, andre ved noget om bygninger, og nogle kender måske til personaleforhold, økonomi mv. Du bidrager med det, du kan og har lyst til!

Ønsker du at høre mere menighedsrådets arbejde, er du velkommen til at kontakte menighedsrådets formand, Birthe Vilhelmsen, eller en af kirkens præster.

Og har du ikke lyst til at stille op, så kom bare og bak op om menighedsrådet og kandidaterne.

OBS! HUSK TILMELDING NEDENFOR - SENEST FREDAG 17. MAJ!

"Under træet"

I år bliver Gud & Hotwings lidt anderledes...

Sluk for fjernsynet og mobilen, kom op af sofaen og snup et tæppe, en pude eller en klapstol, og tag så dine børn, børnebørn eller naboer med hen til kirken, hvor vi skal høre historier ”under træet”. Vi mødes nemlig ikke i kirken men under træet i Birkemoseanlægget bag kirken, hvor storryteller Steiner Steinmetz fortæller nogle helt fantastiske historier om det at være menneske, så både børn og voksne lader sig rive med.

Bagefter går vi ind i kirken og spiser hotwings.

Efter en kort andagt i kirken er der formiddagskaffe i salen og tid til en god snak.

PÅSKESALME

Krist stod op af døde
i påske-morgenrøde!

Krist stod op af døde,
afsonet er vor brøde!

Krist stod op af døde,
i Himlen vi ham møde!

Halleluja!
Halleluja! Halleluja!
Ære være Gud i det høje!

Tysk 12. årh. Bearbejdet omkring 1500.
Dansk 1528. Bearbejdet 1642.
N.F.S. Grundtvig 1815 og 1845.
Thomas Laub 1889.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException