Navnene på dem vi har mistet igennem det sidste år, læses op.

Hvilke navne bliver læst op?
Vi nævner navnene på de sognebørn og evt. tidligere sognebørn, der er bisat/begravet af en af kirkens præster fra medio oktober 2018 til medio oktober 2019.

1 day ago

I dag havde vi fastelavn i kirken. Søren havde sin flotte maske med fra karnevalet i Venedig og fortalte om det at få blinde til at se.
Bagefter slog vi katten af tønden. De voksne slog også katten af tønden, men enten skal de øve sig til næste år, eller også skal de have en børne-tønde, for hold da op hvor var de lang tid om det...!
Børnene kunne slet ikke vente, så de gik i gang med fastelavnsbollerne, mens de voksne slog og slog og slog. Til sidst lykkedes det dem dog at slå tønden ned, og så kunne vi få kåret kattedronninger og -konger samt de mest fantasifulde udklædninger.
Så nu er vi klar til fastetiden og på vej mod påsken. Tak til alle for en festlig formiddag!

I dag er datoerne for konfirmationerne i 2022 i kirkerne i Korsør gl. kommune blevet offentliggjort i Korsør Posten. I Halskov Kirke har vi disse konfirmationer i 2022:

Søndag d. 24. april 2022 kl. 10.00
Elever fra Broskolen 7A v/Jacob Støvring

Søndag d. 1. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Broskolen 7B v/ny præst

Store bededag, fredag d. 13. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Storebæltskolen v/Jacob Støvring

Kristi himmelfarts dag, torsdag d. 26. maj 2022 kl. 10.00
Elever fra Heldagsskolen o.a. v/ny præst

Datoerne for konfirmations 2023 offentliggøres næste år i uge 8 i Korsør Posten.