Harsbo & Søborg Duo - Sound of Silence

Udgangspunktet for koncerten er den store koncert i Central Park i New York i 1981, hvor en halv million mennesker lyttede til de fantastiske sange, og hvor Paul Simon og Art Garfunkel også inviterede nogle af de musikere, som de selv havde lyttet til som unge, op på scenen for at spille deres sange. Så der kan forventes en fantastisk aften i musikkens tegn, både med Simon og Garfunkels største hits samt også et par hits blandt det mere klassiske repertoire.

Harsbo & Søborg har i mange år spillet sammen i en duo, først med musik fra barokken og renæssancen, senere især med fortolkninger af nyere tids musik. Fællesnævneren er altid det udtryksfulde og melodiøse, og det er ofte numre som Harsbo & Søborg selv er vokset op med og har et forhold til. Det giver sig udslag både i udførelsen af musikken, men også i de små historier, som de fortæller i løbet af koncerten. Det har ført til mange gode og velbesøgte koncerter med numre af bl.a. Sebastian og Beatles, og nu har duoen taget fat i de mange smukke numre som er blevet skrevet af Simon og Garfunkel.

Jacob Harsbo og Boris Søborg Jensen er to talentfulde musikere, der har slået deres folder indenfor mangfoldige genrer. De to musikere mødtes på Esbjerg Musikkonservatorium, hvor Jacob Harsbo studerede klassisk guitar og Boris Søborg klassisk sang.

HALSKOV KIRKE
Birkemosevej 20
4220 Korsør
tlf. 58 37 19 14
Kontakt 
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

NYHEDSBREV

Tilmeld dig og læs omkring vores aktiviteter og nyheder.
Tilmeld dig her
X
X