Musikfortælling om Frans af Assisi

En musikfortælling om Frans af Assisi, hvor harpenist Trine Opsahl i samarbejde med fortæller Ellen Dahl Bang beretter om en mand og hans indre rejse, med fokus på hans drømme og visioner. Det er historien om et menneske, der kæmpede med sig selv, sine medbrødre og livet selv, i sine bestræbelser på at nå en højere bevidsthed. Han blev født til et liv i rigdom, men valgte et liv som fattig munk. Han havde en overvældende glæde ved livet og kærlighed til alt levende.

Halskov Kirke har opdateret sin status.
Halskov Kirke

Sikke en dejlig sangaften med Jytte Abildstrøm! Knaldrødt hår og en smittende livsglæde, som vi kender hende. Og hun nåede langt omkring med Højskolesangbogen, lige fra Hildegard af Bingen over muldtoiletter til Bill Gates, og fra Kingo over H.C. Andersen til Piet Hein og de kommende generationer. Lige sådan en aften vi havde brug for😀 ... See MoreSee Less