Der er lagt op til en smuk koncert med blokfløjtekvartetten ”In Consort ”. Kvartetten består af Pernille Petersen, Pernille Ebert Spissky, Gertie Johnsson og Dorte Lester Nauta, der alle er uddannede på konservatorier/universiteter både i København og udlandet og har spillet koncerter overalt i Danmark både i kirker og i musikforeninger. Navnet ”In Consort” er en gammel engelsk betegnelse, som betyder ”at følges ad i enighed og harmoni”. Kvartetten spiller først og fremmest tidlig musik og musik fra renæssancen og barokken, men krydrer desuden koncerterne med musik fra vor tid. Instrumenterne der spilles på er kopier af originalinstrumenter. Ved koncerten spilles bl.a. værker af Bach, Purcell og Telemann.

Halskov Kirke har opdateret sit coverbillede.
Halskov Kirke

Halskov Kirkes coverbillede ... See MoreSee Less

Godt nytår! Og tak for det gamle! I eftermiddag kl. 15.00 holder vi nytårsgudstjeneste og bagefter nytårskur med bobler og pastorens hjemmelavede kransekage, så vi kan ønske hinanden et godt nytår! ... See MoreSee Less

1 month ago