OBS! ÆNDRING PGA. SYGDOM
Nytårskoncert: Folkemusik for orgel – kendte og ukendte toner

Det er sket en ændring i forhold til den tidligere annoncerede koncert med Lars Rosenlund Nørremark, idet solisten er blevet syg. Heldigvis har vi i stedet kunnet lave en aftale med det unge orgeltalent Tobias Dahl, der vil spille et anderledes program for os med musik til nytår og helligtrekonger.

Det vil dels være hans egne kompositioner og dels traditionelle orgelværker, som på den ene eller anden måde har deres rod i folkemusikken. Tobias Dahl har nemlig både som musiker og komponist udforsket folkemusikken -eksempelvis har han arrangeret og udgivet dansk folkemusik til bryllupper for orgel. Til koncerten skal vi blandt andet høre spændende og dansende musik fra Fanø.

Tobias Dahl kommer fra Vestsjælland, idet han er opvokset ved Sorø. Senere boede han i Slagelse, og gik på den konservatorieforberedende linje MGK med rytmisk klaver. Det blev det dog orglet, som vandt, og han har efter orgelstudier ved konservatorierne i Esbjerg og Århus afsluttet sin kandidatuddannelse i 2021. I øjeblikket studerer han i den 2-årige overbygning, solistklassen, og er netop hjemvendt efter et studieophold i Tyskland ved konservatoriet Tübingen.

HALSKOV KIRKE
Birkemosevej 20
4220 Korsør
tlf. 58 37 19 14
Kontakt 
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

NYHEDSBREV

Tilmeld dig og læs omkring vores aktiviteter og nyheder.
Tilmeld dig her
X
X